Over ons

Dit zijn wij


Wij zijn een gekwalificeerde online winkel met een uitzonderlijk breed assortiment producten gericht op automodellen van Europese, Amerikaanse en Aziatische fabrikanten. Ons productassortiment omvat meer dan 5 miljoen reserveonderdelen. Bij ons vindt u voor bijna elk automerk snel en goedkoop de juiste auto-onderdelen in bewezen kwaliteit.

Klantvriendelijke service
Door eenvoudig te zoeken met behulp van de voertuigfabrikant of de nationale code, kunt u gemakkelijker de reserveonderdelen selecteren die bij uw voertuig passen. Dankzij de intuïtieve bediening van onze website kan de gebruiker een snelle en ongecompliceerde bestelling plaatsen.

Professionele IT-ondersteuning
Een van de meest innovatieve IT-systemen verkort de tijd van bestelling tot levering. Onze interne IT-afdeling zorgt dagelijks voor een goede werking van de website en updates van alle wijzigingen.

Uw tevredenheid is belangrijk voor ons!
Onze competente klantenservice staat tot uw beschikking van maandag tot en met vrijdag. Bereikbaar van 7.00 uur tot 18.00 uur. U kunt schriftelijk of per e-mail contact met ons opnemen. Voor zover mogelijk staan ​​wij direct tot uw beschikking. Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met ons aanbod!

Alles wat uw voertuig nodig heeft. Bij ons heeft u toegang tot ons volledige dienstenaanbod en heeft u alles wat met uw voertuig te maken heeft met slechts één pitstop. Wij bieden onze diensten aan voor particuliere, leasing- en fleetklanten. Bij autoonderdelen bedrijven zijn we gespecialiseerd in bandenservices voor auto’s, motorfietsen, landbouwmachines en alle aanverwante diensten. De Fastbox vult dit dienstenpakket aan met alle service- en reparatiewerkzaamheden voor voertuigen tot 3,5 ton. Op dit moment vind je mobiliteitscentra op 4 locaties in Nederland.